Türkiye Klavye Şampiyonası’na Katılan Öğrencilerimize Teşekkür Belgeleri Verildi

02-20 Ocak 2018 tarihleri arasında düzenlenen 2018 Türkiye İhsan Yener Klavye Şampiyonası finallerinde okulumuz adına yarışan Meslek Yüksekokulu Adalet Programı öğrencileri, Ensar Kaçar, Kübra Keskin, Simge Özer, Özgür Özmen, Sedef Öztürk ve Göksu Uzunkaya ile Öğretim Görevlisi Sevil Keskin’e katılım ve teşekkür belgeleri, 08.03.2018 günü düzenlenen küçük bir törenle Yüksekokul Müdürümüz Sn. Doç. Dr. Fahri Erenel tarafından verildi.

Klavye yarışmalarının önemine işaret eden Yüksekokul Müdürümüz Sn. Doç. Dr. Fahri Erenel, öğrencilerimizi tebrik etti ve önümüzdeki aylarda düzenlenecek yeni yarışmalar için başarılar diledi.

İlk kez okulumuzda öğrendikleri F Klavye ile, dünya şampiyonlarının bile içinde yer aldığı bir organizasyonda finalde yarışan öğrencilerimizi azim ve cesaretleri için kutluyoruz.