Türkiye Klavye Yarışması Şampiyonu ile Söyleşi

MYO Adalet Programı tarafından “Türkiye Şampiyonu ile Söyleşi” başlıklı etkinlik Adalet Programı Klavye Dersi Öğretim görevlisi Sevil KESKİN koordinatörlüğünde düzenlenmiştir.
Aynı zamanda Danıştay personeli de olan 2021 Türkiye Klavye şampiyonu Erdi ÇİLLER ile öğrencilerimizi, 6.12.2021 tarihinde Klavye laboratuvarında Türkiye Şampiyonu ile Söyleşi etkinliğinde buluşturduk. Etkinliği MYO Müdürü Dr.Öğ.Üyesi M.Fatih ÇINAR, MYO Müdür Yardımcısı Öğ.Gör. Arzu GÖRÜCÜ CEYLAN, Adalet Prog.Bşk. Öğ.Gör. Vehbi DOĞAN da katılmıştır.
Yaklaşık 2 saat süren etkinlikte, Erdi Çiller “F” Klavyeyi etkin ve hızlı kullanma ile ilgili öğrencilerimize faydalı bilgiler verdi. Etkinlikte teorik bilgiler yanında hem konuğumuz hem öğrencilerimiz ve hocalarımız hızlı F klavye yazabilmede becerilerini uygulamalı olarak izleyenlere gösterdiler. Bu etkinliği düzenlenmesini sağlayan Klavye Dersi öğretim görevlisi Sevil KESKİN ve değerli konuğumuz Erdi Çiller’e teşekkür ederiz..