Meslek Yüksekokulu

Türkiye Sakatlar Derneği Beylikdüzü Şubesi ile Yapılan Klavye Eğitmenliği Protokolü

Türkiye Sakatlar derneği üyeleri ile MYO Adalet Programı mezunlarına iş olanakları sağlamak ve Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Türkiye Sakatlar Derneği ile İstinye Üniversitesi işbirliğinde "F Klavye Eğitmenliği" kursları açılacaktır. Bu amaçla İstinye Üniversitesi Rektörlüğü ile Türkiye Sakatlar Derneği Beylikdüzü Şubesi arasında "F Klavye kullanımı Eğitmenliği Eğitimi" ve "F Klavye kullanımı Eğitimi" kurslarının açılması için protokol imzalanmıştır.

Protokol kapsamında; Meslek Yüksekokulu Eğitim Danışmanı ve Adalet Programı Öğr. Gör. Sevil KESKİN, Türkiye Sakatlar Derneği üyeleri ile İstinye Üniversitesi MYO Adalet Programı öğrenci ve mezunlarına eğitmenlik eğitimi verecek ve F Klavye kullanımının yaygınlaştırılmasını sağlayacaktır.

İstinye Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Erkan İBİŞ ve Türkiye Sakatlar Derneği Beylikdüzü Şube Müdürü Ahmet BAĞBEKLEYEN arasında imzalanan protokol ile ilgili düzenlenen imza törenine; İstinye Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Peyami ÇELİKCAN, MYO Müdürü Dr.Öğr.Üyesi M.Fatih ÇINAR, Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Öğr.Gör.Şule KILIÇASLAN, MYO Eğitim Danışmanı ve Öğr.Gör. Sevil KESKİN katılmıştır.