Uçak Teknolojisi Programı Öğretim Görevlilerimiz Türk Sivil Havacılık Akademisi'nde düzenlenen TÜBEK toplantısına katıldı.

Meslek Yüksek Okulu Uçak Teknolojisi Program Başkanımız Öğr. Gör. Ersan YÜKSEL ile Uçak Teknolojisi Programından Öğr. Gör. Oktay KARAGÖZ ile Öğr. Gör. Burak GÜLER, 20 Ocak 2023 tarihinde Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ve UTED tarafından düzenlenen toplantıya katılmışlardır. SHGM'ye ait Türk Sivil Havacılık Akademisi'nde düzenlenen Türkiye Uçak Bakım Eğitim Kuruluşları toplantısına SHGM Genel Müdürü Kemal YÜKSEK ile sektör ve eğitim kurumları temsilcileri katılmışlardır. Toplantıda, çalışmaların genel amacının Genel Müdürlük ve sektördeki kimliklerin belirlenmesi, görev, yetki ve sorumlulukların netleştirilmesi, nitelikli uzman sayısının arttırılması, erişilebilirliğin arttırılması, insan kaynaklı etkilerin minimize edilmesi, denetlemelerin etkinliğinin arttırılması, havacılık alanında eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması ile liyakat sisteminin oturtulmasına dayanak teşkil edecek verilerin objektif olarak temin edilmesinin oluşturduğu ifade edilmiştir.