Bilgisayar Teknolojisi

Neden İstinye Bilgisayar Teknolojisi Programı?

Neden İstinye Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi Programını Tercih Etmelisiniz?

Bilgisayar Teknolojisi bölümü olarak son teknolojiye uygun şekillenmiş ders planımız (bilgisayar ve yazılım mühendisliği müfredatlarına uyumlu) ve güçlü akademik kadromuzla çağımızın tam donanımlı BT personellerini yetiştirmeyi hedefliyoruz. Güncel yazılım ve donanımlar kullanılarak kurulmuş laboratuvarlarımızla pratik derslerinizi destekleyerek sizleri bir adım önde mezun etmeyi amaçlıyoruz. Bu amaçlar doğrultusunda, İstinye Üniversitesinde öğrencilerimiz, sektörün öncü isimleriyle entegreli projeler geliştirerek alanlarında faaliyet gösterme olanağını elde edebilmektedir. Ayrıca öğrencilerimiz "Sektörle İş Birliği" ofisinde ön kuluçka ve kuluçka bölümünde şirket açabilmekte veya İstinye üniversitesinde açılmış olan şirketlerde çalışma imkânı bulabilmektedirler.