Elektronik Teknolojisi

Neden İstinye Elektronik Teknolojisi Programı?

İstinye Üniversitesi Elektronik Teknolojisi Programı kalifiyeli Elektronik Teknikerleri yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Programımız ders müfredat ve içerikleri öğrencilerin Mühendislik altyapısı alabileceği ve DGS (Dikey Geçiş Sınavı) ile ilgili lisans bölümlerine gittiği zaman teorik ve uygulama alanlarında gelişmişliğini fark edebileceği bir program olarak genç ve dinamik kadro tarafından oluşturulmuştur.
Teorik ve uygulamaya yönelik bölüm dersleri dışında farklı alanlarda üniversite seçmeli derslerle çok yönlü bir eğitim-öğretim programı sunmaktadır.
Öğrenciler eğitim hayatları süresince teknik geziler, seminerler, eğitimler ve aktiviteler ile eğitim ve öğretim hayatlarını zenginleştirmektedirler.
Güçlü, deneyimli ve özverili akademik kadrosu öğrencilere program kapsamında detaylı ve kapsamlı teorik bilgiyi verebilecek aynı zamanda öğrencilerin başarılı olmaları yönünde rehberlik edebilecek azim ve dinamiklere sahiptir.
Mesleki derslerin laboratuvar uygulamalı olması öğrencilerimizi iş dünyasında daha çok tercih edilen ve deneyim sahibi yapacaktır.
Öğrencilerimiz, zorunlu staj dersi kapsamında edindikleri bilgileri iş dünyasında uygulama ile deneyim sahibi olacaktır.
Bazı derslerimizde öğrencilerimiz sunum kabiliyetlerini geliştirecek ve grup çalışmaları ile iş birliği içinde çalışmayı öğreneceklerdir. Aynı zamanda, bitirme projeleri ile öğrencilerimiz kendi yapacakları projeler ile deneyimler elde edecektir.
Öğrencilerimiz, çift anadal programı kapsamında farklı alanlarda eğitim alarak ikinci bir diplomaya sahip olma imkanına sahiptir aynı zamanda alınabilecek maksimum dersler ve üniversite ders müfredatları bu programa uygun olacak şekilde oluşturulmaya çalışılmıştır.