Bilgisayar Programcılığı (İÖ)

Neden İstinye Bilgisayar Programcılığı (İÖ) Programı?

hw

​​​​​

• Şimdinin ve geleceğin en önemli konularından olan yapay zeka çalışmaları için yüksek teknoloji ile donatılmış bir laboratuvarımız var. Burada dileyen tüm öğrencilerimiz projeler geliştirebilir, çalışmalara katılabilir. Bu konuda Türkiye’de ilkiz, öncüyüz.
  • İstinye Üniversitesinde öğrencilerimiz, Prof. Dr. Çetin Kaya Koç (koclab.org) önderliğinde Yapay Zeka Laboratuvarında Mühendislik bölümü ile entegre projeler geliştirebilirler.

lab1lab3lab2
  • Kullandığımız birçok farklı yazılım ile son teknoloji ürünleri ile sizleri buluşturuyoruz.
  • Deneyimli akademik kadromuz ile sadece öğretim ve diploma vermeyi değil sizlere bir bakış açısı kazandırmayı hedefliyoruz.
  • Ders planımız çeşitli, güncel ve Yapay Zeka Temelleri, Temel Kriptografi, Paralel Programlama gibi vizyon derslerimiz ile çağımıza uygun.

Sizleri de bizlerle birlikte geleceği programlamaya davet ediyoruz...