Bilgisayar Programcılığı

Program Etkinlikleri

dfb
Bilgisayar Programcılığı Programı Sektör Buluşmaları Online Etkinliği
Bilgisayar Programcılığı Program Başkanımız Öğr. Gör. Tuğba GÜNAYDIN İzmir Cihat Kora Anadolu Lisesi öğrencileri ile "Science and Math: Innovation and Awareness" isimli Erasmus+KA229 projesi kapsamında bir söyleşi gerçekleştirmiştir. İzmir Cihat Kora Anadolu Lisesi öğretmenleri Süheyla Eskici, Elif Demet Durak Han ve Emine İnan tarafından yürütülen projede aktif rol alan öğrenciler Pelin Erdoğan, Yağmur Akşit ve Arda Ufuk Çetinkaya'nın "Computer Science and Engineering" temalı sorularını yanıtladı. Bilgisay
Biz ise bu teknolojiyi kullanarak; ülkemizde bulunan yabancı dil öğrenme problemi için bir proje geliştirdik. Projemizin amacı; yabancı dil öğrenimi görsel tekniklerle oyunlaştırıp öğrencinin daha fazla odaklanmasını, ilgisini ve odağını kaybetmiyerek, eğlenerek öğrenmesini amaçlıyoruz.
İSÜ Tech Kuluçka merkezi tarafından Sanity Guide adlı projelerine destek almayı hak kazanan Bilgisayar Programcılığı öğrencilerimiz, olarak Batuhan Mümin KAHRAMAN ve Emre ERTÜRK'ü tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
İstinye Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Programı program başkanımız Öğr. Gör. Tuğba GÜNAYDIN 05.06.2019-07.06.2019 tarihleri arasında Ispanya'nın Cordoba şehrinde bu yıl 32.'si düzenlenen "32nd IEEE CBMS International Symposium on Computer-Based Medical Systems" sempozyumunda sözlü sunumunu yaptığı bildirisi, IEEE Xplore'da yayınlanmıştır. Tam metin bildiriye; https://ieeexplore.ieee.org/stamp/stamp.jsp?tp=&arnumber=8787565 linkinden erişebilirsiniz.