Gıda Teknolojisi

Neden İstinye Gıda Teknolojisi Programı?

• Program kontenjanımız, 5 kişi tam burslu, 29 kişi %50 indirimli olmak üzere toplam 34 kişidir.
  • Teorik ve pratik bilgiye dayalı bölüm dersleri ve farklı alanlarda seçimli dersler ve sosyal dersleri ile çok yönlü bir eğitim verilmektedir.
  • Her ders için ayrı olarak hazırladığımız laboratuvar uygulamaları sayesinde öğrencilerimiz, bir mühendisten daha fazla laboratuvar becerisine sahip olmaktadır.
  • Mesleki derslerin özellikle teknoloji derslerinin laboratuvar uygulamalı olması iş dünyasında daha çok tercih edilmelerini sağlayacaktır.
  • Güçlü, deneyimli ve özverili akademik kadrosuna sahiptir.
  • Öğrenciler alan derslerini bütün detayları ile kapsamlı bir şekilde teorik bilgi almaktadırlar.
  • Öğrenciler edindikleri bilgileri hayatlarının her aşamasında kullanabilirler.
  • Program müfredatı kapsamında zorunlu olan staj ile öğrenciler tanınmış firmalarda staj yapabilmekte ve iş hayatında bu firmalarda devam etme şansına sahip olabilirler.
  • Öğrenciler eğitim hayatları süresince teknik geziler, seminerler, eğitimler ve aktiviteler ile eğitim ve öğretim hayatlarını zenginleştirmektedirler.
  • Öğrenciler Çift Ana Dal olanakları ile farklı programlarda ikinci bir eğitim görerek çift diploma imkanına sahiptir.