Meslek Yüksekokulu

Gıda Teknolojisi

Program Etkinlikleri

q
qwe
qwe
asdasd
dgsdg
sdf
erwer
sdd
sdsd
asd
dffdfd
a
a
a
a
title
a
a
title
mnbv
cvb
hgfre
Gıda Teknolojisi Programı tarafından İstanbul Halk Ekmek A.Ş. Cebeci Fabrikası'na teknik gezi düzenlenmiştir. Gezide Gıda Teknolojisi öğrencileri işletmedeki Kalite Kontrol Laboratuvarı'nı ziyaret ederek, yapılan analizler hakkında bilgi almışlardır. Üretim hattını da gezen öğrenciler ekmek üretim prosesini yakından incelemişler ve teknik detaylar hakkında bilgi edinmişlerdir.
Gıda Teknojisi Öğretim Görevlisi Ece Giray 5. International Congress on Natural and Engineering Science kongresine katılmış olup, sözlü bildiri ve poster sunumu gerçekleştirmiştir.
Testo Elektronik ve Test Ölçüm Cihazları Dış. Ticaret Ltd. Şti.'de görev yapan Gıda Mühendisi Zeynep Ayran, Gıda Teknolojisi Programı öğrencilerine gıda güvenliğinde önemli bir yeri olan yenilikçi teknoloji portatif ölçüm cihazları hakkında bilgilendirme yapmıştır.  Gıda güvenliği kontrolünde kullanılan, gıda zincirindeki her bağlantı için ölçüm cihazları, veri kaydediciler gibi ölçüm teknolojileri hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirilmiştir.
Gida Teknolojisi Programı hocalarımızdan Öğr. Gör. Ece GİRAY Erasmus Personel Hareketliliği kapsamında-Avrupa'daki partner üniversitelerimizden biri olan İtalya'nın Foggia kentindeki University of Foggia'da ders vererek tecrübelerini paylaşmıştır.
Meslek Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı tarafından düzenlenen Ne Yediğinizi Biliyor Musunuz? adlı etkinlikte paketlenmiş gıdalar üzerinde bulunan etiketlerin okuma yöntemleri anlatılmış, işlenmiş ürün içerikleri hakkında bilgilendirme ve gıda ürünlerinin incelemeleri yapılmıştır.
Meslek Yüksekokulu Gıda teknolojisi programı öğrencileri TSC AKADEMİ tarafından 20-21 Nisan tarihlerinde düzenlenen, gıda sektörü uzmanlık alan eğitimine katılmıştır. Eğitim sonucunda tüm Türkiye’de ve uluslararası alanda geçerliliğe sahip (ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi İç Denetçi, BRC (versiyon 8), GHP - İyi Hijyen Uygulamaları ) eğitimlerini alarak 4 Türkçe 4 İngilizce sertifika alarak eğitimlerini tamamlamışlardır
Gıda Teknolojisi Teknik Gezisi
İstinye Üniversitesi Haberler