Bankacılık ve Sigortacılık

Bölüm Etkinlikleri

"TIPKIBASIMLAR.COM" ve Amber Sanat firmasının sahibi, Sanat Eserleri Alım-Satım Danışmanı ve Girişimci Sn. Murat KILIÇ, Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencileriyle bir araya gelerek girişimcilikle ilgili tecrübelerini aktardı.
"Sermaye Piyasalarında Yatırım ve Kariyer" Etkinliğimiz Kapsamında Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) Eğitim Departmanı Direktörü Sn. Dr. Gökhan BÜYÜKŞENGÜR'ü Üniversitemizde Ağırladık.
MYO, Bankacılık ve Sigortacılık Programı Öğretim Görevlilerimiz Türkiye Finans Katılım Bankası Kozyatağı Kurumsal Şubesi'ni Ziyaret Etti.
Bankacılık ve Sigortacılık Programı  bünyesinde verilen Dış Ticaret ve Kambiyo İşlemleri dersine katılan Erişler Holding Dış Ticaret Müdürü Sn. Kemal YASAN; öğrencilere, bankaların ve özel şirketlerin dış ticaret bölümlerinde kariyer süreçleri hakkında sözlü sunum gerçekleştirdi. MYO öğretim görevlileri Sn. Bengü DURAN, Sn. Özlem Nur BESLER ve Sn. Yücel KAMAR'ın da katıldığı etkinliğin bitiminde MYO Müdürü Sn. Prof. Dr. İlhan TOMANBAY, Sn. Kemal YASAN'a teşekkür belgesi takdim etti.